Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Geroerbakte ossenhaass met uien
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine suiker, citroensap, knoflooksap, lichte sojasaus, ossenhaas, sichuanpeper, ui, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, boter, bouillon, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, komijn, koriander, laos, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sambal oelek, santen, tijm, tomatenpuree, trassi, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Rauw:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: