Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, honing, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruidnagel, kurkuma, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rijst, suiker, tomaat, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keet smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Bartje Boemboe: