142 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbleekselderijbloemcayennepeperdroge witte wijnkaasknoflookolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepreirunderbouillonrunderfondsaffraansjalotuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Zomerse rijst - rizotto d'été

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijst met doperwten - risi e bisi

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doperwten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Rijst met mosselen en paprika

Ingrediënten:
boter, bouillonblokje, citroen, margarine, mosselen, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, tomatenketchup, ui, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Bijgerecht uit Turks kookboek:

Nuray'in pilavi - Rijst van Nuray

Ingrediënten:
boter, bouillonblokje, geelwortel, knoflook, koriander, rijst, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht uit Twaalf:

Risotto met aarbeien

Ingrediënten:
aardbei, boter, cognac, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot en vleesbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Kooktechnieken:

Risotto

Ingrediënten:
boter, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, vleesbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...