Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, meel, melk, olijfolie, oregano, panko, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, slagroom, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: