26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appaloosabonenbleekselderijborlottibonenboterbouilloncannellinibonencavatelliconchigliecourt-bouillonknoflookkreeftlaurierolijfolieorecchietteparmezaanse kaaspastapepersuikeruiwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Langzaam gestoofd kalfsvlees met pruimen & prei

Ingrediënten:
anijsster, bouillon, citroen, droge witte wijn, gedroogde pruimen, gemalen piment, griekse yoghurt, kalfsschenkel, kaneelstokje, knoflook, laurier, peterselie, prei, sinaasappel, tijm, tomaat in blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Octopus met geroerbakte boerenkool met salsa van zwarte olijven en goudgele rozijnen

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, boter, citroensap, gele rozijnen, groentebouillon, grof zeezout, harissa, kalamataolijven, knoflook, korianderzaad, laurier, munt, octopus, olijfolie, prei, rozenharissa, rozenwater, sherryazijn, tijm, ui, valdespino sherryazijn, venkel, witte wijn en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Preirisotto met tamme kastanjes

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groentebouillon, koolzaadolie, olijfolie, prei, risottorijst, tamme kastanjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Speltotto met boerenkool en geitenkaas

Ingrediënten:
boerenkool, boter, cavolo nero, droge witte wijn, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, parelgort, parelspelt, parmezaanse kaas, prei, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Recept uit Culinaria Frankrijk:

Vis in ´t pannetje

Ingrediënten:
boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten

Keuken:
Frans
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

zilte rijst in de romertopf

Ingrediënten:
bouillon, inktvis, knoflook, laurierblad, mosselen, olie, prei, rijst, saffraandraadjes, scampi, ui, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Kalkoenrisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalkoenjus, kalkoenvel, kalkoenvlees, kippenbouillon, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, prosecco, tijm en ui

Soort:
risotto / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cannellinibonen met kool

Ingrediënten:
appaloosabonen, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, cavatelli, conchiglie, groentebouillon, kikkererwt, kool, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, pecorino romano, peper, pintobonen, prei, savooiekool, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cannellinibonen met artisjokken en cavatelli

Ingrediënten:
appaloosabonen, artisjokhart, baby-artisjok, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, cavatelli, citroensap, conchiglie, groentebouillon, kikkererwt, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, pecorino romano, peper, pintobonen, prei, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cannellinibonen met spinazie en cavatelli

Ingrediënten:
appaloosabonen, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, cavatelli, conchiglie, groentebouillon, kikkererwt, krenten, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, pecorino romano, peper, pintobonen, prei, rozijnen, spinazie, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cannellinibonen met kool en Israëlische couscous

Ingrediënten:
appaloosabonen, bleekselderij, borlottibonen, bouillon, cannellinibonen, cavatelli, conchiglie, groentebouillon, harissa, israelische couscous, kikkererwt, kool, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, pecorino romano, peper, pintobonen, prei, savooiekool, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Amerikaans / Noord-Afrikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Winterse stoofschotel met dumplings

Ingrediënten:
aardappel, babywortels, bakpoeder, balsamicoazijn, bloem, boter, champignons, dijonmosterd, gezouten boter, groentebouillon, knoflook, limabonen uit blik, mosterdpoeder, olijfolie, ongekookte rode bieten, pastinaak, prei, sjalot, tijm, kruiden, witte wijn, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / noedels
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Hure de homard et de ris de veau - Preskop van kreeft en zwezerik

Ingrediënten:
asperges, bladgelatine, boter, courgetteschil, court-bouillon, dragon, grootbladige spinazie, jus de truffes, knoflook, kreeft, laurier, noilly prat, peperkorrels, peterseliestengels, prei, selderijstengel, sjalot, sla, tijm, truffelvinaigrette, ui, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
orgaanvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Bouillabaisse "Henk Savelberg"

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, court-bouillon, knoflook, kreeft, langoustines, laurier, olijfolie, pastis, peterseliestelen, prei, saffraan, sinaasappelschil, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, vis, visfumet, winterwortel en witte wijn

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Hure de homard et de confit de foie de canard - Preskop van kreeft en confit van eendenlever

Ingrediënten:
bakzout, court-bouillon, dragon, eendenlever, eikenbladsla, ganzenvet, gelatine, jus de truffes, kervel, kreeft, krulandijvie, laurier, noilly prat, peper, peperkorrels, prei, rode sla, sjalotten, tijm, troskerstomaat, truffelvinaigrette, wilde spinazie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gevogelte / orgaanvlees / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...