149 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroencitroensapcourgettegembergroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperrijstsuikeruivetvleeswortelzonnebloemolie
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zoute notenmix

Ingrediënten:
bosui, bosuitjes, citroen, groenten, kip, kippenvlees, kokosolie, prei, water en zout

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Bloemkool en sesamrijst in zoetzure saus

Ingrediënten:
bloemkool, suiker, zaden, hennepzaad, water, lente-uitjes, panko, plantaardige olie, rijstazijn, sojasaus, srirachasaus, tarwebloem, knoflook, zout, tomatenpuree, gember, zoetzure saus en zonnebloempitten

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pastasalade Met Bloemkool, Olijven En Ingemaakte Groenten

Ingrediënten:
andijvie, ansjovis, azijn, bindsla, bloemkool, dressing, groene olijven, groenten, italiaanse groenten, water, water, olie, olijfolie, olijven, paprika, pasta, rigatoni, sla, water, wittewijnazijn, zout, 
zout en peper, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een koude tomaten-noedelsalade

Ingrediënten:
boter, brood, cashewnoten, doperwten, dressing, boter, grapefruitsap, groenten, komkommer, kiemgroente, knoflook, komkommer, koriander, munt, noedels, olijfolie, oranje paprika, peterselie, pijnboompitten, tomaatjes, tomaten, water en zout

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Channa masala met gele bloemkoolrijst

Ingrediënten:
agavesiroop, bloemkool, garam masala, gemalen korianderzaad, kikkererwten, kurkuma, mangochutney, papadums, plantaardige olie, knoflook, tomaat uit blik, tomatenpuree, gember, verse koriander, water en zout

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Veggie Biryani

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, bloemkool, broccoli, cashewnoten, chilipoeder, gedroogde pruim, granaatappelpitjes, kaneelstokje, kardemompeulen, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, rijstolie, saffraan, sperziebonen, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Gado-Gado

Ingrediënten:
aardappel, bananenblad, bloemkool, ei, eieren, ei, gefruite uitjes, groenten, ijsbergsla, katjangsaus, komkommer, komkommer, kroepoek, ijsbergsla, lente-ui, lente-uitjes, pindakaas, pinda’s, rijst, sperziebonen, taugé, vet, water, water, wijn, witte kool en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Frito misto de verdure - Romeins gefrituurde groente

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, bakpoeder, bloem, bloemkool, broccoli, champignons, citroen, courgette, courgettebloem, groente, olijfolie, oranje pompoen, pompoenbloem, water en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan / beslag/deeg / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kreeft belle-vue

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, boterbonen, citroensap, cocktailsaus, dille, eikenbladsla, jeneverbessen, knoflookolie, kreeften, mayonaise, mosterdzaad, rode chilipeper, ruwe rietsuiker, sjalot, tijm, tomaten, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamb siniya

Ingrediënten:
baharat, bloemkool, citroensap, ei, gemalen venkelzaad, lamsgehakt, naturel yoghurt, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinpasta, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Turşu

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloemkoolroosjes, groene chilipepers, groenten, korianderzaad, kristalsuiker, pareluitjes, radijs, sjalotten, venkel, water, wortel en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Taco's met linzen & aardbeien

Ingrediënten:
avocado, belugalinzen, citroensap, koriander, ui, hennepzaad, kiemen, kool, koudgeperste olijfolie, limoen, paprika's, vruchtensap, tomaten, verse aardbeien, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bowls of Goodness: Regenboogsalade

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, boekweit, bonen, broccoli, dressing, eiwitten, fruit, granen, groente, groenten, kikkererwten, kruiden, peper, radijsjes, olijfolie, spinazie, taugé, tomaten, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

5 tips om je hele groenten te gebruiken

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloemkool, boerenkool, bouillon, broccoli, dressing, fruit, groenten, kruiden, pesto, radijsjes, roosjes, rucola, salsa verde, tapenade, uien, water, wortelgroenten, wortels, zout en 
zout en peper

Haal meer recepten op...