562 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieoreganopeperpeterseliepreirozemarijnsjalotsuikertomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Quiche met tomaat, tijm en geitenkaas

Ingrediënten:
ei, extra vierge-olijfolie, geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, maïsmeel, polenta, roomboterbladerdeeg, tijm, tomaten, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Tripe Lyonnaise

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, runderpens, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Papardelle met gekruide ragù van lam en kappers

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, extra vierge olijfolie, kappertjes, kippenbouillon, komijn, korianderzaadjes, lamsbout, papardelle, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, venkelzaad, wortel en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Kikkererwtensoep met fusilli

Ingrediënten:
fusilli, kikkererwten, knoflook, knoflookbieslook, kruidenbouillontablet, olijfolie, tomatenpuree, trostomaat, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met bieten

Ingrediënten:
boter, bulgur, droge sherry, groentebouillon, olijfolie, peper, rode biet, sjalot, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Machtige mulligatawny

Ingrediënten:
basmatirijst, flespompoen, garam masala, gember, hp sauce, knoflook, koriander, olijfolie, patak's madras-currypasta, peper, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

sauerbraten mt rode wijnsaus

Ingrediënten:
gerookt spek, knolselderij, laurierblad, mager rundvlees, olie, peperkorrel, pimentkorrels, rode bourgogne, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke pastei met lamsschenkel

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, lamsschenkel, meiraap, melk, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Reejus

Ingrediënten:
bloem, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurierbes, olijfolie, peper, port, ree-afsnijsel, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Reefond

Ingrediënten:
jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, port, reebotten, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

bacalao met pittige tomaten en aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, broodkruim, cayennepeper, citroensap, gemalen zwarte peper, groene paprika, honing, knoflook, olijfolie, stokvis, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...