Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lamsvlees met ananas
- Ingrediënten:
- ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Tropisch
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, citroen, citroensap, gemberpoeder, gula djawa, honing, kaneel, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsnek, olie, olijfolie, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem: