Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, brood, dille, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought: