Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dressing, groente, knoflook, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turquoise:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Basisrecept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek: