Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Prei met tomaat - parri al pomodoro
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen: