87 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotergroenteknoflookkorianderkruidenolijfoliepaprikaparmezaanse kaaspeperpeterseliericottasjalotspecerijentijmtomaatuivetwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Cappelletti al pomodoro

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bleekselderij, brie, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, parmigiano reggiano, pecorino, rode paprika, spinazie, tomatenpuree en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Basilicummayonaise

Ingrediënten:
appelazijn, basilicum, belgische mosterd, eidooier, peper, spinazie, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Spinazietaart

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bladerdeeg, ei, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oude kaas, spinazie, tomaat, ui, walnoten en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Spinaziepakketjes met feta

Ingrediënten:
boter, cottage cheese, ei, feta, filodeeg, olijfolie, spinazie, verse basilicum, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bleekselderij, bloem, citroenschil, droge vermout, droge witte wijn, ei, gedroogde chilivlokken, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, kokkels, mosselen, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rodemulfilets, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, venusschelpen, volle melk en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Italië:

Frittata variaties

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis, artisjokken, asperge, basilicum, broccoli, ei, olijfolie, parmigiano-reggiano, spekjes, spinazie, tonijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
paddenstoelen
Haal meer recepten op...