Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, slagroom, ui, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Noma:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: