Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, gekookte ham, ham, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, plantaardige olie, rauwe ham, rode wijn, runderbouillon, salie, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: