Recept van Oh My Dish:
Tortilla's met worstjes, witte kool en krokante ui
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, chilisaus, komkommer, limoen, mosterdzaad, olie om te frituren, peper en zout, suiker, tortilla, uien, water, witte kool en worstjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, boter, bouillon, citroen, ei, gedroogde gist, gehakt, gist, kaneel, knoflook, laurier, meel, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Appels en peren:
Bijgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Proef Puglia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: