Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenschil, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:
Recept uit I love groente:
Recept uit Bouillon:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: