Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Gehakte eieren met rijst
- Ingrediënten:
- boter, bruine rijst, ei, knoflook, langkorrelrijst, lente-ui, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, gehakt, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, mozzarella, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, risottorijst, sjalot, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!: