Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, citroensap, droge sherry, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstwijn, sesamolie, sjalot, sojasaus, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit NAJAT:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo: