Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Duif in lotusblad met korianderparfum
- Ingrediënten:
- bosui, donkere sojasaus, duif, gember, koriander, lotusblad, rijstwijn, suiker, water, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, citroensap, gehakt, knoflook, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, kruiden, limoensap, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sjalot, sojasaus, specerijen, tomaat, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Keet Smakelijk:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: