Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kip uit de oven met aardappels, tijm, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, citroensap, kip, knoflook, kookroom, laurier en tijm
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering: