Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Lekker Happen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: