Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, boter, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit NAJAT:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept van Es' Factory: