Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Soep van gesmoorde kool en rijst
- Ingrediënten:
- arboriorijst, boter, bouillonblokjes, kool, parmezaanse kaas, vleesbouillon, vleesfond, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, boter, ei, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, kool, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Creative chef: