98 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisazijnbleekselderijbloembotercitroencitroensapknoflooklaurierlaurierbladmelkolieolijfoliepeperpeterseliesuikertomaatwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Vis-tomatenzult

Ingrediënten:
baarsfilet, citroensap, doperwten uit blik, dragon, ei, italiaanse slasaus, laurier, paprikapoeder, peperkorrels, selderijzout, tomatensap, ui, water, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Hete gazpachuelo met vis

Ingrediënten:
brood, eierdooier, laurierblad, peper, ui, venusschelp, witte vis, witte wijn, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté ikan (Saté van vis)

Ingrediënten:
djinten, ei, kabeljauw, ketoembar, knoflook, laos, meel, paneermeel, peper, peterselie, prei, santen, schelvis, sereh, suiker en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:

Bacalaokroketten - Claudia Roden, 2013

Ingrediënten:
bacalao, bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, kabeljauwfilet, melk, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ui, volle melk, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:

Mojama met tomaten, paprika, gehakt ei en olijven

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, kleine olijven, knoflook, mojama, rode ui, rode-wijnazijn, tomatensap, verse bladpeterselie, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Tempura

Ingrediënten:
aubergine, champignons, dashipoeder, ei, garnalen, gember, inktvis, mirin, paprika, plantaardige olie, rettich, sojasaus, sperziebonen, sprot, tempurameel, tong, ui, wijting en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vissoep met grouper

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, croutons, eierdooier, grouperfilet, melk, olijfolie, prei, uien, verse peterselie, visafval, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Taartjes met tongfilet en bechamel met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, laurierblad, melk, tartelettes, tong, ui, visafval, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Heldere vissoep - ucha

Ingrediënten:
eiwit, laurierblad, laurierbladeren, peperkorrels, ui, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visafval, visfilets en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / vis
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bliktonijn, citroen, citroensap, ei, kalfsoester, kappers, laurier, olijfolie, uien, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
kalfsvlees / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haringzult

Ingrediënten:
bismarckharing, ei, geleipoeder, mini-maïskolven uit blik, peterselie, rode paprika uit pot, ui, witte peper, wortel en zure augurk

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Heilbot "Benny"

Ingrediënten:
azijn, ei, heilbotmoten, kruidendressing, kruidnagel, laurier, peperkorrels, pimentbolletjes, rode paprika uit pot, suikermaïskorrels uit blik, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Palingcocktail

Ingrediënten:
augurk, azijn, cayennepeper, champignons uit blik, cognac, ei, gerookte paling, kappertjes, maïskorrels uit blik, mosterd, olie, paprikapoeder, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Haal meer recepten op...