30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisbasilicumbloemkoolboterbroccolicitroencitroensapeiknoflookmuntolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode chilipeperrucolaspaghettitomatenpureeuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde tomaten met rijst

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, knoflook, margarine, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode chilipeper, rondkorrelrijst, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Ansjovis in tomaten - bagnum di acciughe

Ingrediënten:
ansjovis, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegrilde roodbaars niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, babykappertjes, bladpeterselie, citroensap, extra vierge-olijfolie, roodbaarsfilet, rucola, tasty tom tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovispasta, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine en pruimtomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Trenette met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, bliktomaat, knoflook, olijfolie, rode chilipeper en trenette

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Zite sangiovanniello

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, tomaat en zite

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met oijven

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, boter, bucatini, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomaat uit blik en zwarte-olijvenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Penne rigate met kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, groene olijven, kappertjes, knoflook, laurier, munt, olijfolie, pecorino, penne rigate, polei, rozemarijn, salie en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bigoli met ansjovis

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, ei, olijfolie, pruimtomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gebakken calamari met borlottibonen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, calamari, citroensap, extra vergine olijfolie, gedroogde borlottibonen, knoflook, olijfolie, peper, rode chilipeper, rodewijnazijn, rucola, tomaat, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / peulvruchten
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:

Fusilli met bloemkool

Ingrediënten:
ansjovis, bloemkool, chili-olie, fusilli, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peterselie en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissoep op de manier van Livorno - cacciucco

Ingrediënten:
brood, vis, gladde haai, knoflook, mosselen, mul, olijfolie, peper, rode wijn, schorpioenvis, tomaat, ui, verse bladpeterselie, verse chilipeper, visbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:

Crostini kippenlever

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, boter, brood, kappertjes, kippenlevers, knoflook, marsala, melk, olijfolie, selderijstengel, sjalot en tomatenpuree

Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

NYC-arrabbiata met wodka

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, olijfolie, peterselie, rode spaanse peper, spaghetti, tomaat in blik, wodka, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Pasta met ballen

Ingrediënten:
ansjovis, ei, tomaat, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Warme salade van eend, sperziebonen en geroosterde paprika met rijststokjes

Ingrediënten:
ansjovis, bacon, chilipoeder, citroensap, eendenborstfilet, gember, knoflook, lichte sojasaus, olijfolie, paprika, peterselie, rijststokjes, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat, witte-wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vlees / wild en gevogelte / pasta/noodles
Haal meer recepten op...