Recept uit Koken voor elke dag:
Gebraiseerde zalm
- Ingrediënten:
- mierikswortel, peper, peterselie, room, sjalot, spek, tomaten, ui, vetstof, witte wijn, wortels, zalmmoten en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, brood, citroen, droge witte wijn, groene paprika, knoflook, kreeft, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, saffraan, tijm, tomaat, ui, vis, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?: