Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, eidooier, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: