Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, spinazie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Salade:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Francesca Kookt!: