Recept uit Gevulde deeghapjes:
Pasteitjes met champignons, kaas en ham
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cantal kaas, champignon, eidooier, emmentaler, gekookte ham, sjalot en witte wijn
- Soort:
- hartige hapjes / beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bechamelsaus, bouillon, cayennepeper, ei, gehakt, gekookte ham, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, spinazie, tijm, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Blik in de Keuken: