Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, courgette, ei, gele paprika, gember, groene paprika, groente, knoflook, komkommer, koriander, olie, paprika, peper, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Spaans koken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen: