Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïsolie, maïzena, peper, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo: