Amuse / diner uit Retour Japan:
Tartaar van tonijn en kabeljauw met rettich en rijstazijn
- Ingrediënten:
- kabeljauwfilet, kummelzaad, limoenzeste, rettich, rijstazijn, sojasaus, tonijn en wasabi
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, gember, honing, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoensap, maïzena, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, sushirijst, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Retour Japan:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Rauw:
Recept uit Rauw:
Recept uit Rauw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Papa Kazmi:
Recept uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: