Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfslever met citroen
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, brood, citroen, croutons, dragon, kalfslever, kervel, knoflook en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: