Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Gebakken paling met laurierblad
- Ingrediënten:
- grof zout, laurierblad en paling
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Basisrecept uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / nagerecht uit Sweet:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / nagerecht uit Brits bakboek:
Basisrecept uit Koken met kruiden:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Vegeterranean: