Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Sole à la Deauvillaise - Tong "Deauville"
- Ingrediënten:
- boter, broodcroutons, koffieroom, nootmuskaat, peper, slagroom, tongfilet, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: