Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Kleine kefta met artisjokken
- Ingrediënten:
- artisjokharten, bloem, citroensap, ei, eidooier, gevogeltebouillon, lamsgehakt, lente ui, olijfolie, parmezaanse kaas en rijst
- Soort:
- vlees / warme sauzen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, eidooier, frituurolie, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, risottorijst, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie: