Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Kalfskarbonade met salie en citroen
- Ingrediënten:
- boter, ei, kalfslendekarbonade, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, salie en tarwebloem
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, gehakt, half-om-halfgehakt, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, rundergehakt, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: