Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Fazant met aardappelen en bergkuiden
- Ingrediënten:
- aardappel, fazant, knoflook, munt, olijfolie, oregano, rozemarijn, salie, tijm en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, kruiden, laurier, olie, peper, peterselie, prei, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van De Hippe Vegetarier: