Recept uit De kunst van het koken:
Vinaigrette à la crème - Zure roomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, eidooier, kervel, peterselie, pimpernel, slagroom, vinaigrette en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vinaigrette / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, crème fraîche, dille, dragon, ei, eidooier, knoflook, mayonaise, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Sous-vide thuis:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker: