278 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapcrème fraîchefruitgroentekippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreiselderijsjalotslagroomtijmvleeswaterwitte wijnwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Zeebrasem in knolselderijmelknog invullen

Ingrediënten:
bieslook, bladselderij, citroensap, dragon, droge witte wijn, kapperappeltjes, knolselderij, melk, slagroom, snijbiet, witte ui en zeebrasem

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ragout van Bresse-kip

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, arachideolie, courgette, kipfilet, bresse, kippenbouillon, getrokken van bressekarkas, knolselderij, sjalot, slagroom, truffeltapenade zonder ansjovis en kappertjes, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bruine bonensoep

Ingrediënten:
boter, bruine bonen, gerookt spek, knolselderij, kruidnagel, laurier, room, ui, varkensbouillon en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Lavassaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, droge vermout, gevogeltefond, knolselderij, lavas, room, sjalotten, witte wijn en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Eend au poivre

Ingrediënten:
boter, cognac, courgette, crème fraîche, eendenborst, frituurolie, kalfsfond, knolselderij, margarine, olie, rode wijnazijn, sjalot en zwarte peperkorrels

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Mosselen in wijn-roomsaus

Ingrediënten:
droge witte wijn, eidooier, foelie, knolselderij, laurier, mosselen, prei, slagroom, tijm, ui en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Knolselderijsoep met makreel

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gerookte makreelfilet, groentebouillon, kervel, knolselderij, olijfolie, slagroom, ui en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Pieperstoof

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, prei, room, ui, verse basilicum, vleesbouillon en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Oestersoep

Ingrediënten:
boter, kervel, knolselderij, koksroom, oesters, olijfolie, prei, ui, witte peper en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gerookte haring, crème Molette en koolrabi

Ingrediënten:
algenpoeder, bieslook, bosbessen, broodcroutons, canola-olie, ciderazijn, gerookte haring, gerookte makreel, knolselderij, koolrabi, peper, sjalot, slagroom, witte ui en zout

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Garnalen voor fijnproevers

Ingrediënten:
ananas uit blik, citroensap, garnalen, kaviaar, knolselderij, suiker, tabasco, ui, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Borschtsch

Ingrediënten:
augurk, augurkensap, dille, groentebouillon, karwijzaadpoeder, knolselderij, prei, rode biet, tomatenpuree, ui, witte kool, wortel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...