Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli enginar dolmas - Artisjokken gevuld met vlees
- Ingrediënten:
- artisjokken, citroen, citroensap, eidooier, lamsgehakt, olie, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, fruit, gember, groente, groentebouillon, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, tomatenpuree, ui, water, wortel, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept van Mooncake:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: