Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Ossenhaas met roquefort en uienrisotto
- Ingrediënten:
- boter, droge sherry, ossenhaas, risottorijst, rode ui, roquefort, tijm en vleesfond
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Buffet / snack of tussendoortje / basisrecept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Sous vide: