337 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloemcitroensapeifruitgroentekaasknoflookmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikertijmtomatenpureeuivleeswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Courgettekoekjes Met Tomaten Gemberchutney

Ingrediënten:
boter, eieren, bloem, garam masala, gehakt, peterselie, gemberwortel, gerookt ontbijtspek, courgette, ei, kerriepoeder, lente-uitjes, lichtbruine suiker, limoen, melk, munt, olie, pannenkoeken, rode chilipeper, siroop, sjalot, suiker, tarwebloem, zout, tomaten, verse koriander, peper, volkorenmeel, water en zout

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een koude tomaten-noedelsalade

Ingrediënten:
boter, brood, cashewnoten, doperwten, dressing, boter, grapefruitsap, groenten, komkommer, kiemgroente, knoflook, komkommer, koriander, munt, noedels, olijfolie, oranje paprika, peterselie, pijnboompitten, tomaatjes, tomaten, water en zout

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

In Kümmel gebratene Lotte auf Tomaten-Safran-Sauce mit Auberginegemüse / In karwijzaad gebakken zeeduivel op tomaten-saffraansaus met auberginegroente

Ingrediënten:
aubergine, bruine boter, courgette, groentebouillon, karwijzaad, knoflook, mild chilizout, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, vanillemerg, za'atar, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Recept uit Gevulde deeghapjes:

Groentepasteitjes

Ingrediënten:
boter, courgette, eidooier, garam masala, groene olijven, kerriepoeder, komijnpoeder, maïsmeel, rode paprika, tarwebloem en tomaat

Soort:
beslag/deeg / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni met kaas en groente

Ingrediënten:
artisjok, bloem, boter, cannelloni, courgette, doperwt, melk, parmezaanse kaas, prei, sperziebonen, stracchino, tomaat en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, courgette, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, kortkorrelige rijst, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Risotto met gemengde groenten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode ui, sperziebonen, tomaat, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Provençaalse kippenbouten

Ingrediënten:
boter, courgette, dijonmosterd, droge witte wijn, kippenbout, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, tomaat, ui en zwarte olijven

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Moussaka

Ingrediënten:
aubergine, boter, courgette, ei, knoflook, lamsgehakt, margarine, olijfolie, paneermeel, tomaat, ui en yoghurt

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Ingepakte zomergroenten

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, gemalen gedroogde chilipeper, italiaanse kruiden, roomboter, trostomaat en ui

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Zuppa reale

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ei, escarole, extra vergine olijfolie, knoflook, krulandijvie, maïsgriesmeel, parmezaanse kaas, peterselie, scamorza, spinazie, tomaat, wortel en zachte kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Couscous met koolrabi en rettich

Ingrediënten:
bladselderij, courgette, couscous, flespompoen, gemberpoeder, karnemelk, kikkererwten, koolrabi, kurkumapoeder, lamsstoofvlees, olijfolie, peper, rettich, roomboter, tomaat, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gebraden kalfsschenkel

Ingrediënten:
basilicum, boter, champignon, courgette, crème fraîche, jeneverbes, kalfsschenkel, laurierblad, olie, peperkorrel, scherp paprikapoeder, tijm, tomaat, ui, verse peterselie, verse selderieblad, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde omelet

Ingrediënten:
aubergine, boter, courgette, ei, melk, olie, peper, provençaalse kruiden, rode paprika, tomaat en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...