Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Wilde zeebaars met paksoi en sake
- Ingrediënten:
- boter gesmolten, gember, knoflook, paksoi, sake, sjalot, sojasaus en zeebaarsfilet
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, garam masala, gemberpoeder, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, kokosmelk, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit I love groente:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit De Dikke van Dam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie: