Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Kip met druiven
- Ingrediënten:
- blauwe druiven, boter, citroensap, kipfilet, olijfolie, sjalot, wijnbladeren, witte druiven en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit L'Art de la table: