Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, selderij, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Avondmaal uit Home Made winter:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: