Recept uit Sous vide:
Rode-wijn-kreeft saus
- Ingrediënten:
- champignons, kalfsfond, kreeft, laurier, sjalot, tijm, ui, rode wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: