Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, honing, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagel, munt, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Spaans kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais: