Bijgerecht uit Turks kookboek:
Nuray'in pilavi - Rijst van Nuray
- Ingrediënten:
- boter, bouillonblokje, geelwortel, knoflook, koriander, rijst, ui, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, suiker, ui, wortel, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Turks kookboek:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Love your lunch:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Diner / nagerecht uit Desserts met allure:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: