Recept uit Sous vide:
Duxelles van trompettes-de-la-mort
- Ingrediënten:
- kalfsfond, knoflook, koolzaadolie, laurier, madeira, room, rozemarijn, sjalot, tijm en trompettes de la mort
- Soort:
- sous-vide / paddenstoelen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit De Urban Cook: